Υλικά:
3 μέτριες πατάτες
1 μεγάλη μελιτζάνα
1-2 κολοκυθάκια
1 καρότο
1 πιπεριά κομμένη σε χοντρά κομμάτια
1/2 ξηρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λάδι
νερό
2 κουταλιές του γλυκού πολτό ντομάτας
3 λουκάνικα χωριάτικα μικρά (αν δεν μπορείτε τα χωριάτικα γιατί είναι βαριά, δοκιμάστε τα Τρικαλινά)
Εκτέλεση:
Σ' ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε μπόλικο λάδι και σοτάρετε την μελιτζάνα τα κολοκυθάκια και τις πατάτες κομμένα σε κύβους, το καρότο, την πιπεριά και το κρεμμύδι. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Στη συνέχεια τα στραγγίζετε από τα λάδι και τα τοποθετείτε σ΄ένα μέτριο ταψί. Πασπαλίζετε όλα τα υλικά με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ρίχνετε στη συνέχεια τα λουκάνικα κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Σε μια κούπα ανακατεύετε τον πολτό ντομάτας με ελαιόλαδο, όσο θέλετε εσείς, και νερό και περιχύνετε το μείγμα στο ταψί σας. Προσέξτε το νερό θα πρέπει να καλύψει όλα τα υλικά στο ταψί. Το βάζετε στον φούρνο για 40-45 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου