Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μικρά tips από την Evi


1.Όταν ξεβάφεστε με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, τοποθετήστε και λίγη ενυδατική κρέμα...Έτσι ενώ θα ξεβάφεστε θα ενυδατώνετε και το δέρμα σας ταυτόχρονα.


2.Μην ανακινείτε τα μανό σας πριν τα χρησιμοποιήσετε γιατί θα δημιουργηθούν αυτές οι (πολύ γνωστές σε όλες μας, είμαι σίγουρη) φουσκάλες όταν τα νύχια μας στεγνώσουν και δεν θα είναι λεία και λαμπερά όπως πρέπει.



3. Εφαρμόστε μια στρώση της κανονικής σας μάσκαρας και από πάνω μια στρώση της αδιάβροχης. Έτσι θα είναι πιο εύκολη η αφαίρεσή της και λιγότερο επώδυνη για της βλεφαρίδες σας.



4.Εμποτίστε μια μπατονέτα με αίθεριο έλαιο τσαγιόδεντρου και εφαρμόστε τοπικά στα σπυράκια...Θα καθυστερήσει την ανάπτυξή τους και θα τα εξαφανίσει πολύ γρηγορότερα.



5.Μετά την πολύωρη παραμονή μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, μαύροι κύκλοι μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια σας...Η αιτία απλή καθότι αυτό συμβαίνει λόγω της συνεχούς αλλά πολύ μικρής κίνησης που κάνουν τα μάτια μας, προκαλώντας ένα μικροοίδημα στη περιοχή...Και η λύση ακόμα απλούστερη: Δροσερές κομπρέσες με χαμομήλι ή 2 φέτες από τα αγαπημένα μας αγγούρια θα ανακουφίσουν αισθητά τη περιοχή.







Σ' ευχαριστούμε Evi
τώρα και στο facebook:https://www.facebook.com/EvisBeautyLab

1 σχόλιο:

The Vibes Project είπε...

Εγώ σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας...

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...