Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Φιλετάκια κοτόπουλο με ανάμικτο ρύζι

                                              

Παίρνετε φιλετάκια κοτόπουλου ανάλογα με τα μέλη της οικογένειάς σας.
Τα πλένετε καλά και τα μαρινάρετε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο σκόρδο σκόνη και μουστάρδα. Τα αφήνετε για 15 με 20 λεπτά και έπειτα τα τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα με λάδι για να τα σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν. Εν συνεχεία προσθέστε λίγο μαϊντανό, μια κούπα τσαγιού  νερό και  κρέμα γάλακτος μετρίου μεγέθους. Αφήστε τα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε, 1/2 κούπα καλαμπόκι, ένα ψιλοκομμένο καρότο, μια 1/2 κούπα μπιζέλια και 1 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο ρύζι μαζί με μισό κύβο knorr και λίγο αλάτι για 20 λεπτά. Έπειτα τα σoυρώνετε, ρίχνεται στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο να κάψει και ξαναβάζετε το ρύζι με τα λαχανικά, ανακατεύοντας καλά και έχοντας κλείσει το μάτι της κουζίνας.
Το φαγητό σας είναι έτοιμο!
                                                                                                         Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...