Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ζεστή Στραπατσάδα







Υλικά:
Ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας 3-4 αυγά
1-2 μεγάλες ντομάτες ώριμες
πιπεριά πράσινη
τριμμένη φέτα
λίγο κεφαλοτύρι
αλάτι 
ρίγανη
πιπέρι
(λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, αν θέλετε)


Εκτέλεση:
Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις σοτάρετε σ' ένα τηγάνι, όπου έχετε αφήσει για λίγο το λάδι να κάψει, μαζί με την ψιλοκομμένη πιπεριά. Ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να απορροφηθεί όλο το ζουμί από τις ντομάτες. Στη συνέχεια χτυπάτε τα αυγά σ' ένα μπολ με λίγο αλάτι και τα περιχύνετε πάνω στις ντομάτες μαζί με την τριμμένη φέτα. Έπειτα προσθέτετε ρίγανη, πιπέρι και λίγο μαϊντανό, αν θέλετε. Τέλος μόλις δείτε ότι έχει αρχίσει να παίρνει χρώμα το αυγό στην στραπατσάδα σας, προσθέτετε λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι από πάνω και κλείνετε το μάτι.

                                                                                                               Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...