Υλικά:
3-4 φύλλα από σγουρό μαρούλι
λίγη ρόκα
λάχανο κόκκινο και άσπρο ψιλοκομμένο
μια μέτρια κόκκινη πιπεριά
λίγες φέτες αγγούρι
ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
μανούρι ή κεφαλοτύρι τριμμένοκρουτόν
μπαλσάμικο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
1 κουταλάκι μέλι
Εκτέλεση:
Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά, τα ψιλοκόβετε και τα τοποθετείτε σ'ένα μπολ μαζί με τα κρουτόν. Σ' ένα άλλο μπολάκι ετοιμάζετε το ντρέσινγκ που θα περιχύσετε πάνω στη σαλάτα. Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το αλάτι, τη ρίγανη, το μπαλσάμικο και το μέλι μ' ένα σύρμα. Μόλις ανακατέψετε καλά περιχύνετε το μείγμα πάνω στη σαλάτα και προσθέτετε τριμμένο κεφαλοτύρι ή μανούρι. Στη συνέχεια ανακατεύετε καλά και η σαλάτα σας είναι έτοιμη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου