Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Φτιάχνουμνε Κοχυλάκια με γαρίδες και τυρί φέτα


Υλικά:
1 πακέτο ζυμαρικά κοχυλάκια
ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κόκκινη πιπεριά
500 γρμ. βρασμένες και καλά καθαρισμένες γαρίδες
100 γρμ. τριμμένη φέτα
1 σφηνάκι άσπρο κρασί
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Βάζετε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται. Παράλληλα σ' ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο λάδι προσθέτοντας ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά. Τα αφήνετε λίγο να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέτετε το κρασί, τις γαρίδες, την τριμμένη φέτα και δύο κουτάλια της σούπας από το νερό των ζυμαρικών. Αφήνετε όλα τα υλικά να ψηθούν για λίγα λεπτά και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία. Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά σας, τα σουρώνετε, εν συνεχεία τα ρίχνετε μέσα στη σάλτσα, τα ανακατεύετε καλά, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Τέλος κλείνετε το μάτι της κουζίνας και τοποθετείτε το φαγητό σας σε μια πιατέλα, έτοιμο για σερβίρισμα.

                                                                                                Καλή σας όρεξη!

(συνταγή που βρήκα στο περιοδικό cosmopolitan και μου άρεσε, λίγο παραλλαγμένη βέβαια.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...