Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μπακλαβάς της Κύμης....


Σύμφωνα με τον κ. Ηλία Μαμαλάκη, τον πολυταξιδεμένο μας γευσιγνώστη, ο καλύτερος μπακλαβάς παγκοσμίως είναι αυτός που γίνεται στην Κύμη. Φίνος, λεπτοκαμωμένος με κατάλευκο αμύγδαλο κομμένο σε ντελικάτα μικρά κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...