Συνταγή για 15 κομμάτια:
Υλικά:
150 γρμ.κιμά
μισό ξηρό κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
λίγο βασιλικό
θρυμματισμένη φέτα
λάδι για το τσιγάρισμα και το τηγάνισμα
Για τη ζύμη:
2 κούπες αλεύρι για πίτες
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
Σε μια λεκάνη ζυμώνετε τη ζύμη και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά, μέχρι να τσιγαρίσετε τον κιμά.
Μόλις ο κιμάς πάρει χρώμα στο τηγάνι που τον τσιγαρίζετε, ρίχνετε μέσα θρυμματισμένη φέτα, ανακατεύετε καλά και κλείνετε την εστία σας. Στη συνέχεια κόβετε από τη ζύμη μικρά μπαλάκια, τα ανοίγετε με τα χέρια σας, τοποθετείτε μέσα σ' αυτά μισή κουταλιά του γλυκού κιμά και τα κλείνετε, δίνοντας ότι σχήμα επιθυμείτε. Τα τηγανίζετε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά μέσα σε μια κατσαρόλα με λάδι.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου