Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σαλάτα με μανιτάρια Πορτομπέλο και ρόκα

Σαλάτα με μανιτάρια Πορτομπέλο και ρόκα

                                               
Τα μανιτάρια Πορτομπέλο είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και επιπλέον μας δίνουν αρκετό σελήνιο. Είναι μεγάλα και παχιά γι΄αυτό πολλές φορές όταν τα τρώμε μας θυμίζουν κρέας.


Αν τα περάσετε από τη σχάρα ή το γκριλ και τα ραντίσετε με λίγο αλάτι, ρίγανη, βασιλικό, σταγόνες ελαιόλαδου και μπαλσάμικου, τοποθετείστε τα πάνω σε πλυμένα φύλλα ρόκας γαρνίροντας από πάνω με κομμάτια από κόκκινη πιπεριά. Μόλις τα βάλετε στο τραπέζι ανακατέψτε τα μανιτάρια σας καλά με τη ρόκα και θα έχετε μια γευστική σαλάτα.

                                                                                                        Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...