Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Για βραδινό: Γαλλική ομελέτα


Υλικά:
  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ. νερό
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 30 γρ. Βούτυρο

Εκτέλεση:
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το νερό, αλάτι και πιπέρι.
Κάψτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι ώσπου να αφρίσει, βάλτε τα αβγά στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, τραβήξτε τα εξωτερικά άκρα προς το κέντρο της ομελέτας με μια σπάτουλα.
Προσθέστε γέμιση, αν θέλετε. Γυρίστε το τηγάνι για να μπορέσετε να διπλώσετε την ομελέτα πιο εύκολα. Προσεκτικά, αδειάστε την σε ένα ζεστό πιάτο. Σερβίρετε.

(πηγή.συνταγεσ-με-νου.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...