Υλικά:
Εκτέλεση:
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το νερό, αλάτι και πιπέρι.
Κάψτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι ώσπου να αφρίσει, βάλτε τα αβγά στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, τραβήξτε τα εξωτερικά άκρα προς το κέντρο της ομελέτας με μια σπάτουλα.
Προσθέστε γέμιση, αν θέλετε. Γυρίστε το τηγάνι για να μπορέσετε να διπλώσετε την ομελέτα πιο εύκολα. Προσεκτικά, αδειάστε την σε ένα ζεστό πιάτο. Σερβίρετε.
(πηγή.συνταγεσ-με-νου.gr)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου