Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Λέγεται ότι είναι μικροί επίγειοι παράδεισοι -Florida Keys

Νησιά 

Florida Keys


Στο  νοτιοανατολικό άκρο της Φλόριντα,  περίπου 24 χιλιόμετρα νότια του Μαϊάμι  εκτείνονται σε ένα ομαλό τόξο νότια-νοτιοδυτικά και στη συνέχεια προς τα δυτικά στο Key West, τα νησάκια Florida Keys. Πρόκειται για νησάκια που βρίσκονται σε ένα κοραλλιογενή αρχιπέλαγος ενώ απέχουν κάποια μίλια από το Μεξικό.
Έξι από τα νησιά KEYS της Φλόριντα απαρτίζουν το χωριό της Ισλαμοράντα, διάσημο για όσους αρέσει το ψάρεμα. Εκεί μπορείτε να  νοικιάστε ένα σκάφος ή να συμμετέχετε σε μία εκδρομή με οδηγό, για να ψαρέψετε, να κάνετε σνόρκελινγκ και να κολυμπήσετε δίπλα στη θαλάσσια πανίδα. Τα φρέσκα θαλασσινά πρωταγωνιστούν στα εστιατόρια της Ισλαμοράντα....

Key Largo-tripadvisor


Στα KEY WEST μπορείτε να επισκεφτείτε το Key West Butterfly and Nature Conservatory όπως και το Dolphin Research Center, μέρη εκπαιδευτικού χαρακτήρα για όλη την οικογένεια.
Σε καμία περίπτωση οι επισκέπτες των KEY West, δεν πρέπει να παραλείψουν να επισκεφτούν το Εθνικό πάρκο Dry Tortugas με τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά και μια μοναδική θαλάσσια ζωή που μπορεί ο επισκέπτης να εξερευνήσει με αναπνευστήρες και ειδικές στολές.


Στα νησιά Florida Keys θα μπορέσετε να συνδυάσετε τόσο ήσυχες διακοπές όσο και νυχτερινή διασκέδαση αν είναι κάτι που προτιμάτε Ένας επίγειος παράδεισος, μακρινός για τους περισσότερους αλλά που σίγουρα αξίζει!








Πληροφορίες-εικόνες:http://www.nps.gov,www.keywestinfo.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...