Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Χυλοπίτες με ροδέλες από καπνιστό μοσχάρι Smoke meat with noodles


                                                                                                      
                                                                                                    
                                                                                                           




Υλικά:
1/2 σακουλάκι χυλοπίτες
6-7 ροδέλες από καπνιστό μοσχάρι
1/2 κουτί σάλτσα ντομάτας
2 κουταλάκια κον κασέ ντομάτας
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
βασιλικό
λίγο κρεμμύδι και σκόρδο για γεύση
λάδι
νερό
τριμμένη φέτα




Εκτέλεση:
Μέσα σ' ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε με λίγο λάδι τις ροδέλες από καπνιστό μοσχάρι και στη συνέχεια προσθέτετε τη σάλτσα ντομάτας, το κον κασέ, το κρεμμύδι με το σκόρδο και ρίχνετε 1 ποτήρι νερό. Στη συνέχεια προσθέτετε τις χυλοπίτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, βασιλικό και αφήνετε όλα τα υλικά να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Αν δείτε ότι τα μακαρόνια απορροφούν πολύ γρήγορα τη σάλτσα από το τηγάνι αλλά δεν έχουν γίνει, προσθέστε λίγο ακόμη νερό. Τέλος προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, την τριμμένη φέτα, ανακατεύετε μια δυο φορές και οι χυλοπίτες σας είναι έτοιμες.

                                                                                                                      Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...