Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Kristy's cheesecake



Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης (λευκή ή με γεύση βανίλιας)
3 κουταλάκια του γλυκού τυρί Φιλαδέλφεια
μαρμελάδα φράουλα ή 2 σακουλάκια topping ζαχαροπλαστικής φράουλα Γιώτης
βούτυρο Βιτάμ (χωρίζετε την πλάκα του Βιτάμ σε κύβους και λιώνετε τον ένα)

Εκτέλεση:
Μέσα στο μούλτι βάζετε σπασμένα τα μπισκότα μαζί με το λιωμένο βούτυρο και χτυπάτε ώστε να γίνει μια μάζα. Στη συνέχεια τα τοποθετείτε στην πιατέλα που θα φτιάξετε το cheesecake και τα πατάτε με μια σπάτουλα ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη βάση. Στη συνέχεια χτυπάτε περίπου για 3 λεπτά  την κρέμα ζαχαροπλαστικής με 2 κούπες κρύο γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε τις 3 κουταλιές τυρί Φιλαδέλφεια και χτυπάτε για άλλα 2 λεπτά. Μόλις η κρέμα σας γίνει αφράτη και πηχτή την απλώνετε πάνω στη βάση με τα μπισκότα και στη συνέχεια γαρνίρετε με topping φράουλας Γιώτης ή μαρμελάδα φράουλα. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και μετά από μια ώρα μπορείτε να σερβίρετε.
                                                                                                        Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...