Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Γρήγορη Χριστουγεννιάτικη πίτα:


Δοκιμάστε μια τυρόπιτα διαφορετική από τις άλλες:
Υλικά:
1 κουτί σφολιάτα
200 γρμ. κασέρι ελαφρύ
200 γρμ. μυζήθρα
κομμάτια μπέικον ή παστουρμά
1 αυγό
3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
πιπέρι, ρίγανη
λάδι για το λάδωμα του ταψιού και της σφολιάτας


Εκτέλεση:
Τοποθετείτε σ 'ένα μπολ τα τρίμματα από το κασέρι και τη μυζήθρα. Ρίχνετε μέσα στο μείγμα ένα αυγό, λίγο πιπέρι, ρίγανη, τις 3 κουταλιές γιαούρτι και τα κομματάκια από μπέικον ή παστουρμά. 
Λαδώνετε ένα ταψί μετρίου μεγέθους και τοποθετείτε το πρώτο φύλλο της σφολιάτας το οποίο λαδώνετε καλά. Έπειτα ρίχνετε  το μείγμα σας πάνω στο φύλλο σφολιάτας ώστε να πάει παντού. Στη συνέχεια τοποθετείτε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και το λαδώνετε καλά. 
Τοποθετείτε την πίτα σας στο φούρνο στους 180 C βαθμούς για μια 40-50 λεπτά περίπου.


Δοκιμάστε τη μοναδική γεύση που παίρνει η τυρόπιτα σας, προσθέτοντας κομματάκια από μπέικον ή παστουρμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...