Υλικά:
• 500 γρ. φράουλες
• 200 γρ. κρέμα γάλακτος (πλήρης)
• 150 γρ. ζάχαρη
• 30 γρ. βούτυρο ανάλατο
• μισό ποτήρι γάλα
• 1 ποτηράκι του κρασιού sangria
• 3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) ή 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
• 200 γρ. κρέμα γάλακτος (πλήρης)
• 150 γρ. ζάχαρη
• 30 γρ. βούτυρο ανάλατο
• μισό ποτήρι γάλα
• 1 ποτηράκι του κρασιού sangria
• 3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) ή 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση:
1. Αφού ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά, προσθέτετε το βούτυρο.
2. Διαλύετε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (τα οποία έχετε μαλακώσει σε παγωμένο νερό).
3. Βάζετε στο μπλέντερ τις φράουλες, το ζεστό μείγμα, το γάλα και το κρασί και χτυπάτε για τουλάχιστον 5 λεπτά.
4. Βάζετε το μείγμα σε φορμίτσες ή μπωλάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για να πήξουν.
2. Διαλύετε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (τα οποία έχετε μαλακώσει σε παγωμένο νερό).
3. Βάζετε στο μπλέντερ τις φράουλες, το ζεστό μείγμα, το γάλα και το κρασί και χτυπάτε για τουλάχιστον 5 λεπτά.
4. Βάζετε το μείγμα σε φορμίτσες ή μπωλάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για να πήξουν.
(πηγή:.queen.gr)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου