Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Δροσιστικό επιδόρπιο καρπουζιού

Καλοκαίρι και τι καλύτερο από καρπούζι για επιδόρπιο.
Βέβαια στην Ελλάδα συνηθίζουμε να τρώμε το καρπούζι με φέτα τυρί.
Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να μετατρέψετε το καρπούζι σας σε γκουρμέ επιδόρπιο.




























Κόβετε το καρπούζι σε κομμάτια όπως στη φωτογραφία και τα περνάτε σε ένα ξυλάκι για σουβλάκια. Ένα κομμάτι καρπούζι, έπειτα ένα κομματάκι φέτα και στη συνέχεια ραντίζετε με λίγες σταγόνες μπαλσάμικο πριν σερβίρετε.

Μην ξεχνάτε ότι το καρπούζι μπορεί να μετατραπεί σε ένα εξωτικό ρόφημα αν καθαρίσετε το εσωτερικό του, το περάσετε από το μπλέντερ, στη συνέχεια το περάσετε από ένα σουρωτήρι ώστε να σας μείνει μόνο ο χυμός τον οποίο και θα τοποθετήσετε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Ο χυμός του καρπουζιού σερβίρεται με πάγο ή ακόμη προσθέτοντας και κάποιο ποτό της αρεσκείας σας. 





-http://drizzleanddip.com-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...