Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα σημάδια γύρω μας και εμείς



Έχετε συνειδητοποιήσει κάποια στιγμή στη ζωή σας ότι κάτι γίνεται γύρω σας αλλά δεν μπορείτε να καταλάβατε τι ακριβώς?
Έχετε νιώσει κάποια στιγμή ότι πράγματα συμβαίνουν γύρω σας για κάποιο λόγο που ναι μεν άλλα τα επιθυμείτε και άλλα όχι?

Κάθε μέρα, κατά τη δική μου πάντα άποψη, υπάρχουν γύρω μας σημάδια που καθορίζουν κατά ένα βαθμό τη ζωή μας ή κατά ένα βαθμό τι θα μας συμβεί τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Άνθρωποι που είχαμε χρόνια να δούμε, εμφανίζονται από το πουθενά μπροστά μας και πιάνουμε μαζί τους κουβέντα, λες και τα λέγαμε χθες, για κάπιο λόγο. Ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο μπορεί για κάποιο λόγο να μας δώσει τη λύση σ΄αυτό που μας απασχολούσε μέχρι πριν από λίγο ενώ μια διαφήμιση στην τηλεόραση μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ότι πρέπει να παμε παρακάτω γιατί η ζωή....συνεχίζεται.

Καθημερινά, αν το παρατηρήσετε, υπάρχουν γύρω μας μικρές ή μεγάλες ενδείξεις που τις περισσότερες φορές προσπαθούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, δυστυχώς όμως εμείς δεν είμαστε πάντα σε θέση να τις εντοπίσουμε και να τις ερμηνεύσουμε προς την σωστή κατεύθυνση!

Αν σας προβληματίζει κάποιο θέμα, αν θεωρείτε ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο με κάποιο πρόβλημά σας, κάντε για λίγο πίσω και δείτε τη ζωή σας σαν τηλεθεατής. Τότε ίσως μπορέσετε να δείτε τα σημάδια που είναι γύρω σας και από μόνα τους σας δίνουν τη λύση σε αυτό που εσείς από μόνοι σας δεν μπορείτε να ανακαλύψετε.

Παρατηρήστε το περιβάλλον  γύρω σας και ίσως αναθεωρήσετε πολλά πράγματα....


Να είστε πάντα καλά. 

Kristy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Κάποιες φορές μια φράση σ' ένα μήνυμα, σ' ένα  κομμάτι χαρτί ή σ' έναν τοίχο, αρκεί για να εκφράσει τα πάντα... ...