Υλικά:
1/2 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 κούπα ξύδι
1 σφιχτό αυγό
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας αγγουράκι τουρσί
λίγη κάπαρη
μισό κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβετε σε μικρά κομματάκια το αυγό, το αγγουράκι, τον μαϊντανό, το κρεμμύδι και την κάπαρη. Στη συνέχεια σ' ένα γυάλινο μπολ χτυπάτε με το σύρμα το λάδι, το ξύδι και το λεμόνι και έπειτα ρίχνετε όλα τα υλικά που έχετε ψιλοκόψει προηγουμένως ανακατεύοντας πολύ καλά και προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Χρησιμοποιείτε τη σάλτσα για να συνοδέψετε σαλάτες, κρέατα και ψάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου